Top 100 Genealogy Websites of 2015 – Geneanet är rankat nummer 6

Presenterad av admin på 19 jan. 2015

Genealogy In Time har publicerat 2015 års lista på de 100 mest besökta släktforskningshemsidor över hela världen. Denna lista är slutprodukten för en omfattande och heltäckande utvärdering av tusentals släktforskningshemsidor. Den är den mest övergripande tillgängliga listan  i släktforskningsbranschen.  Geneanet är rankat nummer 6 (förra året var det nummer 7),  Genenanet  är rankat  nummer 3 […]

Top 100 Genealogy Websites of 2015 - Geneanet är rankat nummer 6

Genealogy In Time har publicerat 2015 års lista på de 100 mest besökta släktforskningshemsidor över hela världen. Denna lista är slutprodukten för en omfattande och heltäckande utvärdering av tusentals släktforskningshemsidor. Den är den mest övergripande tillgängliga listan  i släktforskningsbranschen. 

Geneanet är rankat nummer 6 (förra året var det nummer 7), 

Genenanet  är rankat  nummer 3 bland 10 för gratis släktforskningshemsidor för 2015.

Genealogy In Time säger: ”Geneanet har flyttats upp till nummer 6. Det är högst rankade franska släktforskningshemsidan och den är specialiserad på familjeträd. Genom åren har vi sett Geneanet sakta rört sig uppåt i rankingen från nummer 9 år 2012 till var de är idag. De fortsätter att växa i popularitet och har 2 miljoner medlemmar och ca 600.000 familjeträd.”

 

Top 100 Genealogy Websites of 2015

Vi tackar alla medlemmar för deras stöd och kommer att utveckla verktyg och service för att hjälpa Dig i Ditt släktforskningsarbete.


4 kommentarer

Ulla Margareta FELLMAN (magbib20)  

Detta är en Premiummedlem som får fördelen av avancerade möjligheter och val: kontroll av familjeträd, sökning av syskon, tillgång till släktforskningsbibliotek etc. Klicka här för att lära Dig mer.

Upptäck prenumeration på Premium

2016-10-11

Hur skall man ge obligatoriskt släktnamn, då många från tidigare århundraden endast har patronymer, som enl. inte är släktnamn utan ett slags tillägg till namnet. -Son -namnen kom först i modern tid.


Kan man söka efter släktmedlemmar i hela Europa/världen ?


Se mer

Logga in för att lämna en kommentar Logga in / Registrera Dig